Tack för detta "år"!

Det är mellandagar och jag hoppas alla har haft det SUPER under jul och passar på att shoppa under rean nu!

Vi hade vårat julmys innan jul, tyvärr kom inte så många som vi hoppats på. Men det blir fler gånger! Vi hade verkligen jättetrevligt och vi är ett härligt gäng! Det är alltid kul att sitta och prata, plus att vi hade massor utav polkagrisstänger! Ska bli kul att träffa alla igen, den 16 januari, klockan 15:00 har vi gruppmöte i kvarnen, då fikar vi och pratar lite om det kommande året, men främst om talarkvällen som infaller veckan efter.

Disktriktstämman för Kalmar län ska vara innan talarkvällen, alltså den 23de januari,och jag tycker personligen att ni borde gå om ni kan, det är jätteintressant. Är ni intresserade om vad som sägs och bestäms inom disktrikstyrelsen är detta en jättebra chans! Jag återkommer med mer info. Det skulle också vara kul om det kom lite representarer från just Västervik eftersom vi har fått äran att ha stämman här! Kommer bli en spännande dag med massor att dra lärdom från. Har ni några frågor angånde talarkvällen, stämman eller bara allmänt så mejla mig!
[email protected]


Jag måste också säga att jag tycker det är riktigt kul att vi kommit igång så bra som vi gjort och att allt funkar så bra! TACK ALLA, NI ÄR SUPER! Tack för det "år" vi haft tillsammans, låt nästa år bli minst lika bra, om inte bättre!


Nu är det snart ett nytt år och då är det fokus på valet. Det kommer bli intensivt men det kommer bli KUL! Vi ska vinna val! Så med ett spännande år framför oss önskar jag er Gott nytt år och God fortsättning även om det är några dar tidigt!

Vi ses nästa år!

Kramar Rebecca



MUF I VT

I slutet på november var Rebecca och Frida med i Västerviks tidningen. Jag tycker att ni ska läsa artikeln. De gjorde väldigt bra ifrån sig och det är kanon att Muf Västervik börjar synas.
MUF I VT
/Sascha

MUF.SE

Har ni kollat in nya muf.se? Om inte så tycker jag att ni ska göra det. Det ser riktigt bra ut.
/Sascha

snart ett nytt år!

Vi haft vårt konst. möte och vi är fullt igång!

onsdag ska vi ha fika i kvarnen så kom alla som är fika sugna!

Det blir talarkväll den 23:de januari, men mer info kommer! Lägger in "inbjudan" här så kan ni läsa lite.

Det är mycket som hänt och det känns super just nu, valåret kommer bli jättebra!
Jag och Frida har också jobbat på frågan angående gymnasiet och jag tror vi har kommit fram till en bra kompromiss med herr Erlandsson, vi får komma in en gång i månaden hela våren! Men det kan jag ta mer om när vi fått ordning på det.


                                

Glöm inte heller inte julmyset den 17:de december!!!!!! Då ska vi dricka glögg och ha det exremt trevligt hela gänget innan vi tar lite jul ledigt (;
Styrelsemöte infaller precis innan.


/Rebecca


RSS 2.0