Givande Lunchmöte

I fredags hade vi vårat lunch möte med vad som visade sig vara lovande personer med härliga ideér. Det kommer bli ett bra val år för oss! Vi kom fram till en del bra saker som vi ska utveckla och Harald Hjalmarsson var väldigt nöjd.
Nu är det lov, som jag tror ingen missat, och vi ska ses direkt efter för att kartlägga medlemmarna i staden för att där ifrån kunna komma fram till något passande schema.
Efter den veckan ska ett gäng upp till Uppsala och veckan efter det kommer vi komma ut med ett datum för de första mötet vi ska ha.
Där ska vi diskutera hur vi ska bla

värva medlemmar

kunna träffas regebundet

kampanja och allt inom det området

agera inför valet


Känner ni att ni har något viktigt att ta upp var inte rädda för att göra det!
Ni kan alltid höra av er till mig vid frågor eller om ni bara är nyfikna.

Rebecca
[email protected]


Nationell Kampanjdag

Även om vi kanske inte blivit så etablerade här än att vi kunde delta i år som ett Team, kommer vi finnas där nästa år!
Jag hoppas och tror att det gick väl för våra Kalmar-kämpar!

Så på fredag gäller det, hoppas alla som ska komma är taggade. Det här är våran chans att visa framfötterna och också sätta ner dom stenhårt. För här ska vi vara kvar!

Känner någon ivrig moderat att styrelsen skulle vara något, hör av er till mig så får vi ses och prata om lite vad det innebär, alla behövs, med eller inte med i styrelsen!

Håll ut, så fort vi får ordning på allt kan vi börja ha riktigt kul tillsammans!

/Rebecca

Höstkonferens 2009


"Den 7-8 november går Moderatskolungdoms höstkonferens av stapeln och 120 MSU:are från hela landet ska träffas i Uppsala. Utbildningen kommer vara i olika steg och vara med fokus på valet 2010. "


Två dar med riktigt givande föreläsningar och den börjar 12.00 på lördagen och slutar 16.00 på söndagen. På lördagen bjuds det också på middag och maskerad med temat "oj jag har kommit fel".


Jag och Linnea ska åka dit, så är någon intressarad, hör av er så har vi sällskap upp!
Och Nej, jag har ingen aning än hur jag ska klä mig till temat.  Men kul ska det blir samtidigt som det blir givande!
Men som nämnt tidigare är det 120 platser så man får vara snabb om man vill vara med. Skulle vara kul om ett gäng åkte upp och sätter västervik på kartan!



För mer info och anmälan klicka här!





Hoppas ni tar chansen!

Rebecca





Ny header

Hej på er. Jag, Sascha har nu gjort en header till bloggen och jag hoppas att ni uppskattar den. Jag visade några förslag för Rebecca och vi enades tillsammans om slutresultatet med åsikter från oss båda. Vi tänkte använda denna ett tag och sen kanske byta framöver. Har många olika på lager. Kom gärna med synpunkter om det är något som bör ändras.
Som sagt, nu kör vi!

Sascha Beetz Magnusson

Provval!

Alla i yngre ålder säger att vi bor i en liten stad, tråkig och det händer inget. Jag tycker att vi ska dra fördel av just det, i en mindre stad är det lättare som individ att påverka. Att få ingång en rörelse här kan både bli kul och givande. Även om man säger att man inte "bryr sig" om politik, men att stå vid sidan av och säga att det är tråkigt är en åsikt. En åsikt man kan göra något åt, men inte genom att stå vid sidan av och titta på. Agera! Valet kommer snart och ungdomarnas åsiker är viktigare än någonsin. I en mindre stad som denna är vårat medverkande viktigare än någon annanstans, vi kan påverka och vi har rätten att påverka!

Det är lite mindre än ett år kvar till valet, även om det låter mycket går tiden fortare än vad man tror och saker har redan börjat hända.

Det är nu provval, och det pågår till 18:de oktober, missa inte att ge din åsikt. Även om det bara är en rådgivande röstning så tar de hänsyn till resultaten så tveka inte!

Här kommer några favoriter på listan:

 
 
 
 
Karl Holst
  

Född: 1991

Bor: Rockneby

Yrke: Studerande

 

 



Malin Sjölander



Född: 1970

Bor: Västervik

Yrke: Handläggare



 

 

         
 
 Magnus Gustafsson
 

Född: 1961

Bor: Gullringen

Yrke:







 







Gå in och kolla deras och alla andras presentationer här!
http://www.kalmar.moderat.se/website3/1.0.3.0/496/1/ 


/Rebecca




Föj oss nu med Bloglovin!












http://www.bloglovin.com/blog/1157358/muf-vstervik?claim=cpen2tu3w8x">Följ

Muf.se en superbra sida!

Satt och titta runt lite, såg att min "artikel" blivit publicerad, haha fick en rolig kommertar längst ner med. Roligt att den kom med! Har också fått ett jätte underbart svar från Axel som mer än gärna kommer och hjälper till!


www.muf.se

http://www.muf.se/artikel/885/politik/reinfeldt,-dubbelt-upp!-






Som ovanstående;
Nu vinner vi val!





Nya tag!

Vi har precis haft ett möte på Holländka kvarn, ett givande möte och allt verkar komma igång. Ett styrelsemöte behövs så vi kan välja en styrelse eftersom den gamla är milt sagt vilande. En lunch med Harald Hjalmarsson och Malin Sjölander ska snart ske och då ska det diskuteras hur vi ska gå till väga och hur läget med Simon och Axel (Nya DO'n) är!
En lång men rolig resa är framför oss!
NU KÖR VI!

/Rebecca

Välkommen till MUF Västerviks nya blogg!

    


RSS 2.0