Ny Styrelse!

I lördags hade vi vårtar styrelse möte och Karl Holst och Sebastian Hallberg hjälpte oss och nu är vi igång!


Styrelsen består nu av

Rebecca Adolfsson, Ordförande
Sascha Beetz Magnusson, 1:a Vice Ordförande
Matilda Karlsson, 2:a Vice Ordförande
Frida Ivarsson, Ledamot
Sofie Oveergard, Ledamot
Martin Lönegren, Ledamot
Jonas Remmered Persson, Ledamot


En superstark styrelse och vi ska slå hårt! Vi är tillbaka och bätte än någonsin!


VT ringde också mig idag och ville ha en intervju, jag hoppas att det blir bra och jag är lite nervös men ska nog gå super! Dags att visa vad vi går för!


Några möten inplanerade framöver och på torsdag är det utanför bryggaren kl 17.50 som gäller för att  gästa Kommunfullmäktige, efter det går vi tillsammans till Kvarnen och diskuterar lite inför lördagen då vi ska kampanja! Jag ska också prata om lite basic i retorik så missa det inte!

/Rebecca

Möte och nomineringsstämma för riksdagslistan

I torsdags hade vi ett möte med ett gäng entusiastiska tjejer och vi diskuterade vad vi ska göra och vad vi gjort. Måste säga att det ser lovande ut för denna staden. Vi är på gång och vi ska slå hårt!

Vi ska ha ett möte den 21/11 där en styresle ska tillsättas, äntligen säger jag och det ska bli så grymt att vi kan göra så mycket mer!

Nytt kampanj matrial är på ingång tackvare Sara, och hon skulle också kolla upp kampanj-tröjorna åt oss!

Så idag var jag på nomineringstämma, riktigt kul för en rookie som mig. Men det bästa är att Malin tog en fjärde plats och Jörgen Andersson tog en andra plats det betyder två västervikare i toppen! Karl Holst flyttade också upp sig från plats nio till sju, så jävla bra! Jag blir superglad och hoppas hans personvalskampanj går i lås.
"Han är ung och vet hur det är att vara ung" Hahaha nej, "Det är en känsla!"


Grattis till er alla från MUF västervik,
också såklart till er övriga och Jan R Andersson som tog plats ett på listan.

/Rebecca

MUF are back in town!

Imorgon, torsdag 12/11 kl. 16.15 ska vi ha ett litet möte där vi ska prata om ett kommande utskick och det kommande styrelsemötet. Datum för styrelsemätet är inte riktigt bestämt men Axel Werin och Karl Holst gästar! Men mötet imorgon är öppen för de som är intresserade, men hör av er till mig om ni är intresserade då det inte ska hållas i lokalen.

Känner ni att ni har tiden och motivationen att vara med i styrelsen är ni jättevälkommna att höra av er till mig så ska vi återkomma med information.

Har ni andra frågor eller bara är intresserad av att ses för en fika och prata om hur det funkar, så tveka inte att höra av er!


Ni kan höra av er till mig på Facebook, Rebecca Aldrin, skriv eller bara bli kompis, bli också medlem i MUF västervik gruppen som sakta men säkert växer!

Alla behövs!
/Rebecca

MSU Höstkonferens

Här kommer lite bilder från MSU Höstkonferens som var i Uppsala denna helg!
Det var en jättekul helg, cred till Rk som fixade allt!
Nästa gång hoppas ja vi blir ett större gäng härifrån, för allt man lär sig där är superbra! Vi ska se till att ha ett möte snart så vi kan gå igenom lite, främst tackvare Erik Bengtzboe som gav massa smart tips ang Skolkampanjer!



Bussresa upp till Stockholm och vi är duktiga som pluggar!


Axel Werin, Vår kära DO!




Det blev kungshallarna med Axel, Alfons och Carl-Agust, några ni kommer se mer av eftersom de tillhör vårat distrikt! Efter det blev det Bromma och på morgonen privat väckning av Alfons och Colle som kom och hämta oss med bilen, HALV ÅTTA! Men det gick och efter en störd gps hittade vi också Axel som vi tog med på frukost!





Sen bar det av till Uppsala och dagen böjade med ett pass av Eric Bengtzboe och hur man skolkampanjar. Riktigt givande och vi ska använda oss av i stortsätt allt! Sen tog Förbundsorförande Niklas Wykman ordet och välkomnade oss hjärtligt, sen gick vi alla ut i ett stort tåg av Unga Moderater och delade sammanlagt 4000 (!) flygblad till Uppsalas befolkning. Det var en kampanj till att duga och så grymt roligt!
En utbildning till hann vi med och även här bjöd Eric Bengtzboe så anvädbara tips i hur man övertygar i Vardagen.
En rast senare var det bankett med temat oj jag har kommit fel, god mat och senare dansgolv!










Dagen efter dans, skratt och bara en riktigt kul kväll var det en stor frukost som gällde! Sen fick vi tips och trix om hur man skriver insänadare och en liten workshop på det med feedback, riktigt nyttigt! Bra Gustaf Stenlund!
Sen hade vi alla valt det valbara passet med Niklas Wykman, han är en farligt bra talare!






Alfons, Carl-Agust, Rebecca, Sascha


Underbat helg, och massa underbart folk som man fick chansen att träffa! Knytit många kontakter och eventuellt en överraskning kommer, men ideén är änsålänge preliminär och det betyder hemligt. Men håll ögonen öppna går det i lås är det en skitbra grej!

Nu ska jag traska iväg för att möta Malin Sjölander och vi ska promenera till Saltmagasinet där vi ska ha gruppmöte. Styrelsen ska också ha sammanträde denna vecka och efter det kommer information komma ut till er!

/Rebecca


Smygkampanj och Glatt Kamlarbesök!

Igår var riktigt trevligt och att tillhöra Kalmars distrikt är underbart! Fick hem massa bra kampanjmatrial och superbra ideer, allt presenteras på nästa möte!

Idag, fredag, kom Alfons och ett gäng från kalmar för att kampanja, tyvärr är våran skola tyldigen inte så för rättvisa och frihet. Även efter Alfons och Saras artighetsförsök var svaret nej.Vi accepterade det och planerade in en kampanjdag då vi ska stå i skolan, och det ska vi!

Men även om det inte var tillåtet att kampanja är ju en god gärning aldrig fel! Så vi bytte ut alla biblotekts pennor mot nya fräscha MUF pennor! Vi är så generösa, även andra folk fick turen att erhålla den tuffa pennan! Lite moderata värvninglappar i vänstertidningen kan ju inte bli mer än en god gärning. Innersta kresten visade sitt stöd med MUF knappar i glada färger, nu ska skolan inte längre behöva lida av de rödas omogna politik! 






Glöm inte bort gruppmötet på saltmagasinet på måndag den 9 november, även då ska ideerna framföras och diskuteras.


Kalmarbesök!

Imorgon ska jag och Sascha åka till kalmar för att träffa Axel Werin och Karl Holst. En stark duo fulla med inspiration! Vi tänkte bolla lite ideér med dom och också komma hem en bunt kampanjmatrial!
Som jag hoppas ni alla vet är det höstkampanj som gäller för Moderata Ungdomsförbundet och det ska vi också visa i Västervik.
Vi har idag spikat som mål att värva ett visst antal personer, så hoppas det går vägen.

Det är Rättvisa som gäller!

På deras hemsida finns idéhandling och webbfilmer om rättvisa. Man kan också se sändingen från kampanjupptaken vilket jag rekommenderar varmt!


Jag lägger in videon från kampanjupptakten här, enkelt och smidigt att se den!

http://www.muf.se/artikel/905/nyhet/se-kampanjrelease 

Schema:

17.00 Erik Bengtzboe - Valledare MUF

17.05 Robert Gidehag - VD Skattebetalarna

17.25 Nima Sanandaji - Tankesmedjan Captus

17.55 Filippa Reinfeld - Sjukvårdslandstingsråd Stockholm

18.05 Sofia Arkelsten - Moderat Riksdagsledamot

18.15 Gabriella Landerholm - Organisationssekreterare MUF

18.20 Niklas Wykman - Förbundsordförande MUF



Debatten mellan Wykman och Gabrielsson finns att titta på under. Har du tid tycker jag du ska göra det! Mycket intressanta saker sägs även om det ibland är svårt att höra försökt stå och lyssna vidare, det är värt det! 





/Rebecca

RSS 2.0