Ung Allians kampanj i Västervik!



Idag ska MUF och KDU gå ut i en ung Allians under Visfestivalen! Vi hoppas på att träffa många intressanta människor och få intressanta diskussioner!

 



MUF.se



http://www.muf.se/artikel/1261/rapportfransommarturnén#5

VALUPPTAKT

Dags att anmäla sig till valupptakten i Norrköping! 1500 taggade MUFare på samma plats, kan det bi bättre, jag tror inte det!

Du anmäler dig här!

Det kostar två hundra kronor, du kan även anmäla dig till vår DO Axel Werin!
Du tillhör Kalmars distrikt!


Bilder från dagen!




MUF Sommarkampanj når Västervik!

MUF sommarkampanj når Västervik och på måndagen 12 juli börjar vid lunch!
Första stoppet är på lysingsbadet och vid samlas vid det stora parkeringen vid infon, cirka kl 12.00. Vi ser sedan vart vi väljer att forsätta kampanjen. På kvällen vankas det grillning och kubb, platsen får vi se! 
Vid frågor är det bara att ringa, 

Rebecca ordf. MUF Västervik, 070 29 21 509
Maja Nybro, 073 50 39 980
Axel Kalmar, 076 37 70 972 

Nu kör vi hårt och peppar på en rockande kampanj! 



 


Alliansen presenterar satsning på unga

Idag presenterade Regeringen en riktad satsning mot Sveriges ungdomar och Sveriges skolors framtid. Under den gångna mandatperioden har Alliansen prioriterat välfärdens kärna, och kommer nu att fortsätta i samma spår genom att bland annat främja företagande i skolan.

Alliansen presenterade idag 16 raka insatser mot Sveriges undomar. För välfärdens Sverige. För föregångslandet Sverige. 9,2 miljarder kommer att satsas på områden som säkrar jobb i framtiden. Satsningen är speciellt anpassad efter dagens ekonomiska situation och delvis kommer den att vara en av de sista åtgärderna för vägen ut ur den finansiella kris som har drabbat Sverige, Europa och världen.

Regeningen kommer bland annat att satsa på utveAlliansen presenterade idag 16 raka insatser mot Sveriges undomar. För välfärdens Sverige. För föregångslandet Sverige. 9,2 miljarder kommer att satsas på områden som säkrar jobb i framtiden. Satsningen är speciellt anpassad efter dagens ekonomiska situation och delvis kommer den att vara en av de sista åtgärderna för vägen ut ur den finansiella kris som har drabbat Sverige, Europa och världen.cklingen av entreprenörskapet i skolan, öka undervisningstiden, satsa speciellt på matematik, naturvetenskap och teknik, samt utöka lärlingsplatserna på gymnasiet och vuxenutbildningen. Stor försiktighet ligger till grund för denna satsning. Sverige är ännu inte helt ute ur lågkonjunkturen, vilket vänsterpartierna tros helt ha missat.



- Här har vi en oppostion som lovar allt till alla hela tiden. Det är som om vi vore en isolerad ö helt frikopplad från allting annat som nu sker. Det som oroar mig är att de verkar överhuvudtaget inte ha noterat att lågkonjunkturen har inträffat. Att den fortsatt påverkar svensk ekonomi och att vi behöver säkerhetsmarginaler. Vi måste alltså vara lite försiktiga. Det som sker i vår omvärld påverkar också Sverige. Att då sätta igång varenda dag med enorma löften som en sedelpress finansierar. Det är drag av ansvarslöshet, säger Fredrik Reinfeldt under presskonferensen i Almedalen idag.



Martin W. Landl
[email protected]
http://www.muf.se/artikel/1249/alliansenpresenterarsatsningpaunga


ungdomsskatt.se

Ung allians har skapat en sida där du kan se hur mycket mer skatt du behöver betala vid en rödgrön valseger i höst. Gå in här och titta och se hur du drabbas!


Eloge till André Assarson

Jag hoppas inte ni missat dessa härliga filmer med André ifrån Almedalsveckan!  



Titta och njut!



Fler dagar och även andra klipp i från MUF hittar du här!


RSS 2.0