Distriksstämman i Kalmar!

I helgen hade MUF i Kalmar sin distriktstämma.

Den nya Distriktstyrelsen ser ut så här;


Axel Werin
Distrisktsordförande (omvald)















Rebecca Adolfsson
1:a vice (nyval) 
















Viktoria Lethander Larsson
2:a vice (nyvald)
















Ronja Sköld

MSU-ansvarig (nyval)




















Maja Bredman
Ledamot (nyval)


















Karl Holst

Ledamot (nyval)










Det är en ny och fräsh styrelse som kommer göra ett bra jobb! Axel blev omvald ordf. och jag hoppas han fortsätter göra ett bra jobb och hälsar honom Grattis. I styrelsen finns nu alla föreningar respresenterade. Maja Bredman kommer från Nybro och jag själv från Västervik! Jag tror detta kan bli riktigt super. Stämman innehöll två väldiskuterade motioner som båda avslog. Niklas Wykman talade och Jacob Claesson håll ett superbra anförande om hur vi vinner väljare. "Trion", de tre föreningsordförande,  talade om respektive förening och lite om framtidsplaner. Allt var riktigt bra ch avslutades med en god middag i glatt sällskap.







Vi är Ambitiösa, Sociala och Verbala mina vänner! Vad jag menar med det återkommer jag med på Lördag!


Nu vinner Vi val!
Axel Werin
Distrisktsordförande (omvald)











En lyckad Torsdag!

Igår så blev det politiska cafét väldigt lyckat för MUF Västervik, medlemsvärvning och mycket intresse! Nya fika kamrater och säkert fler medlemmar! En viss person som är nyvärvad har visat stort intresse och det ska bli grymt kul att ha honom med! Att hitta folk som brinner för sin sak gör oss andra motiverade att fortsätta jobba för samma sak!
Det känns nu att fokus ligger på att bli fler och att bli starkare! Det nya året kommer rocka och bli det bästa sofar i MUF Västerviks historia!




Det skabli kul att se alla och kunna prata med alla nästa lördag! Ser fram det! Vi kommer vinna val, alla val. Riksdagen men även på kommun och landstingsnivå, det är det vi ska jobba för och vi ska jobba tillsammans!

Vi ses den 27 feb. kl 15.00 i kvarnen!




Vänstern tar tag i infrastrukturen?

Lite tisdagsunderhållning, lär vad vänstern bidrar med till infrstrukturdebatten.

VÄNSTERFÖRSLAG: Avveckla flyget – satsa på luftskepp

Foto: Scanpix

STATLIGA LUFTSKEPP. Inför Vänsterns kongress vill två medlemmar få partiet med sig på att avveckla inrikesflyget söder om Sundsvall. De båda vill se ett nytt statlig bolag som utvecklar luftskepp.

Läs mer här.

Inför Vänsterns kongress i Gävle i maj har Vänsterns Robert Zackrisson och Johan Tilhon skrivit en lång rad motioner. Bland annat yrkar de på att allt inrikesflyg söder om Sundsvall avvecklas och ersätts av utbyggd järnväg.

Dessutom vill motionärerna att Vänstern tar ställning för att starta ett nytt statlig bolag för produktion och forskning av luftskepp. Zackrisson och Tilhon vill att partiet får med sig Socialdemokraterna och Miljöpartiet på idén om att luftskepp ska kunna användas för långväga transporter.


http://www.politikerbloggen.se/2010/02/16/26741/


Politiskt Café

Återigen är det dags för ett politiskt café, på torsdag 18 februari 11.00-13.00 hittar ni mig och Linnea Jansson i gymnasiets cafeteria! Kom dit och prata, ställ frågor eller bara häng!


Vi ska också ha en medlemsfika, håll utkik efter med info!



Moderaterna hade sin Årsstämma i fredags och Malin Sjölander blev omvald ordförande för partistyrelsen. Vi i MUF grattar vår hedersmedlem!



Ordförande och vice ordförande



RSS 2.0